s

Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam.

732/21 Second Street, Manchester,
King Street, Kingston United Kingdom

(65)323-678-567
(65)323-678-568
info@photographytheme.com

Pi Fb In Fl

Scrapped. La fotografía de Berena Álvarez inaugura el nou cicle d’Espai d´Art Contemporani.

La fotografía de Berena Álvarez inaugura el nou cicle d’Espai d´Art Contemporani. Berena Álvarez (València, 1982) s’inicia en la fotografia en el 2012, formant-se en Espai d’Art Fotogràfic on realitza amb posterioritat el Màster en Fotografia: producció i creació, obtenint el premi que concedix la mateixa escola al millor projecte fi d’estudis amb Infirmes. Les seues línies de treball reflexionen sobre la identitat i el gènere en el món actual. Berena Álvarez ens convida a submergir-nos en un Nova York contemporani i comú, descompost en fragments de vides i restes. Que, al seu torn, és diferent de totes les altres imatges que poblen el nostre imaginari. Mitjançant el joc d’un únic suport incita a l’espectador a repensar els records propis i aliens, en una amalgama d’identitats que confluïxen en un mateix espai, real i metafòric. A més de qüestionar, a través dels retazos, les fronteres que delimiten a l’ésser humà.

 

Fuente: https://val-ocio.levante-emv.com/agenda/valencia/exposiciones/valencia/eve-1126344-scrapped.html